Kära Gäster!

Med anledning av det läget som vi befinner oss i kring Coronaviruset (Covid-19) vill vi gärna meddela er att våra öppettider from den 1 augusti 2021 är:
Receptionen
Måndag-fredag: 6:30-22:00 
Lördag: 8:00-18:00
Söndag: 8:00-16:00
Med reservation för förändringar. 
Frukost
Måndag-fredag: 06.30-9.30
Lördag-söndag: 7:30-10:30
Med reservation för förändringar. 

Vi skulle även gärna delge vilka åtgärder vi vidtagit för att minimera risker för gäster och personal att bli drabbade. 
Vi  följer noga de rekommendationer och instruktioner som ges av Folkhälsomyndigheten och Best Western och vi uppdaterar våra rutiner efter dessa. Det innebär bland annat att:  
- Vi har stärkt våra rutiner kring handhygien bland all personal. 
- Vi har stärkt våra rutiner för städning, rengöring och hygien (såsom desinficering av ytor som dörrhandtag, kortterminaler och hissknappar).
- Vi har placerat ut handsprit i frukostmatsal, restaurang och receptioner.
- Vi uppmanar vår personal att vara uppmärksamma på symptom och att man stannar hemma vid förkylning med halsont, feber eller hosta.
- Vi håller rekommenderat avstånd från kollegor och gäster.
Ni kan alltid höra av er till oss om du har ytterligare frågor eller funderingar.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.